Гери Дончева, която преди дни хвърли бомба, че Стивън Сегал

...
Гери Дончева, която преди дни хвърли бомба, че Стивън Сегал
Коментари Харесай

Гери Дончева откровено: Стивън Сегал искаше да му правя масажи дори на лимфните възли и да му водя азиатки!

Гери Дончева, която преди дни хвърли бомба, че Стивън Сегал се е възползвал от нея, описа по-конкретно какво тъкмо е желал артистът от нея. Красивата тв-водещка и моделка сега е в Азия, само че се включи непосредствено в предаването на Гала. " Сега си върша заслужена отмора в Банкок. Ще бъда в Тайланд и Сингапур – 15 дни в Азия ", показа за начало тя.

" Със Стивън ме срещна житейският път през 2015 година, когато той си търсеше асистентка. Аз се съгласих да му бъда такава по време на европейското му турне. От мен се изискваше да подкрепям офис телефона, запитвания за участия и други Трябваше да менажирам доста неща. Бе сериозна работа, обвързвана с неспане и безсилие. Реших за един месец да се отдам на работата ", показа водещата.

" След един от концертите той ме помоли да му направя масаж на ходилата. Реших, че се майтапи, несъмнено, отхвърлих. Той ми сподели, че всички асистентки му правили масаж. След известно време обаче ме помоли още веднъж за масаж на раменете, бил доста изтощен. След това даже ме помоли и лимфните възли да му разтривам ", сподели още Гери.

" Той вечено бе отрицателно надъхан към множеството хора. Непрекъснато се караше, егото му бе над всичко. За похлупак се отнесе неточно, не си заплати и се оказа, че надали не съм му пособия. Имаше девойки, които нае като асистентки и те одобриха от първата му молба да му масажират раменете са приела и даже са стояли в стаята сами ", споделя тя.

Тв-водещата добави още, че Стивън Сегал е бил постоянно неудовлетворен, даже когато хората се отнасят отлично с него. Когато схванал, че Джон Траволта е канен на място дружно с него, се ядосал и даже попитал: " Какво прави този гей тук? ".

Красавицата разкри още, че Сегал е молил да му води азиатки за асистентки, тъй като изпълнявали всичко, което им кажел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР