Гергана Стоянова, която скоро ще гледаме отново като чаровната д-р

...
Гергана Стоянова, която скоро ще гледаме отново като чаровната д-р
Коментари Харесай

Гергана Стоянова жертва твърде много за красотата си

Гергана Стоянова, която скоро ще гледаме още веднъж като чаровната доктор Поли Грънчарова в хитовия медицински сериал " Откраднат живот ", пострада неприятно по празниците.

Актрисата и тв водещ, която постоянно споделя с почитателите си по какъв начин протичат дните ѝ и през какви моменти минава, този път ги накара да настръхнат от смут. Причината е - безразсъден случай на Нова година.

" Вярно е, че имам 8 мехура от машата за къдрене. И несъмнено една седмица ще заедно съм с превръзка. Ама накъдрих ли се с новата маша за навечерието? - НАКЪДРИХ съдебна експертиза! Стои ли към този момент четвърти ден цементирана? - СТОИ! Като я измия след един месец, в случай че към момента имам коса, ПАК ще я накъдря за другия празник. Пък в случай че ще да ми се смъкне кожата и на двете ръце! Мхм. За хубостта! Хип хип! Наздраве! ", написа Гери в профила си в обществените мрежи.

От къдренето с маша чаровната актриса е получила изгаряне втора степен, само че макар него не е изгубила положителното си въодушевление и умеенето да се иронизира даже и в подобен миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР