Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто Ергенът,

...
Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто Ергенът,
Коментари Харесай

Гергана от Ергенът сподели нещо лично за Виктор Стоянов

Гергана Стаменова, която бе измежду най-палавите участнички в шоуто " Ергенът ", направи много персонално самопризнание.

По време на видео, в което тя разяснява един от епизодите на шоуто дружно с влогъра Мъци, хубавицата показа, че харесва Виктор доста преди да се запише за кастинга за предаването. Оказа се, че Стаменова и фитнес инструктура са се срещнали още преди 2 години, само че мотивът е бил професионален ангажимент. Двамата били част от снимането на реклама, взели участие като модели. По това време Гери е била русокоска, евентуално поради което Виктор не можал да я разпознае, когато почнали фотосите за " Ергенът ".

Стаменова признава, че още преди две години, когато се срещнали около уговорката за фотосесията, е харесала Стоянов като модел, само че не е предприемала никаква крачка към него. По това време той беше към момента привързан с дългогодишната си половинка, Гери също е била във връзка, предава woman.bg.

Стаменова споделя още, че не го е следвала и в обществените мрежи в този интервал, само че несъмнено го е запомнила, въпреки и срещата им да е била напълно закратко, а Виктор даже не я и запомнил. Но не щеш ли ориста си знае работата и двамата се срещнаха за по-дълго в " Ергенът ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР