Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов – Къро, която

...
Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов – Къро, която
Коментари Харесай

Разстреляната жена на Къро била бременна в 3-ия месец Гергана Кочанова, половинката на Красимир Каменов, е очаквала четвъртото си дете от него.

Гергана Кочанова, красивата брачна половинка на Красимир Каменов – Къро, която беше убита дружно с мъжа си при невиждано по своята свирепост мафиотско нахлуване в Кейптаун, е била бременна в третия месец. Това оповестява в новия си брой седмичникът „ Уикенд “, базирайки се на някогашни колежки от стилния подиум на носителката на короната „ Мис България Вселена “ през 2007 година

Буквално няколко дни преди да бъде застигната от жестока насилствена гибел, Гергана споделила със свои близки приятелки от България, че е бременна за четвърти път. Бебето трябвало да се роди през ноември, а пола му към момента не бил прочут даже и за нея. Заради предстоящата нова рожба майката на Гергана Кочанова трябвало да дойде в Кейптаун през лятото, с цел да оказва помощ на щерка си и да е покрай нея, твърди източник на „ Уикенд ”.

Бащата на миската – Петър Кочанов, е унищожен след разстрела й

Гергана Кочанова се обвързва с Къро през 2008 година, единствено няколко месеца откакто е окичена с короната „ Мис България “ персонално от шефката на „ Визаж “ Евгения Калканджиева. В този интервал чернокосата пловдивчанка е измежду най-оборотните манекеки в България, а за нея се носят клюки, че има къса връзка и с Николай Маринов – Малкия Маргин.

Заради пламналата обич сред Красимир Каменов – Къро и Гергана Кочанова, моделката се изнася от България дружно с висаджийския необут. Заради хубавицата той се развежда с първата си брачна половинка.

Гергана Кочанова ражда първото си дете от Къро на 11 август 2009 година Любопитна детайлност е, че първородният й наследник, кръстен Красимир, проплаква за първи път не в ЮАР, а в болница в Чикаго. Манекенката ражда в Съединени американски щати, където се е открил татко й – изтъкнатия плувец от близкото минало и участник в Олимпиадата в Москва през 1980 година Петър Кочанов. Неофициално се твърди, че Гергана и Къро са възнамерявали да се заселят в Съединени американски щати, само че управляващите в Америка са отказали да издадат виза на Красимир Каменов поради обемистото му престъпно досие в България.

Имението на Къро в ЮАР, където беше разстрелян дружно с жена си, телохранителя си и гувернантката

След като се откриват за непрекъснато в ЮАР през 2009 година, Къро и Гергана стават родители на още две деца – момиче и момче. Трите деца са на 12, 10 и 8-годишна възраст. Все още няма изясненост къде ще продължат живота си осиротелите деца – дали в Америка, където живее дядо им Петър Кочанов, или в България, при майката на разстреляната манекенка. Родителите на Красимир Каменов – Къро са покойници.


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР