Гергана е една от поп-фолк певиците у нас, които изгряха

...
Гергана е една от поп-фолк певиците у нас, които изгряха
Коментари Харесай

Гергана с ново амплоа! Звездата на поп-фолка ще става врачка

Гергана е една от поп-фолк певиците у нас, които изгряха още при започване на този век. Тя се радва на огромна фенска маса и поддръжка, само че в последните години кариерата й не е в своя разцвет. Оказва се, че гласовитата певица е насочила напъните си в друга област и си е взела самобитна отмора от певческите си изяви. Според доближени до звездата, сега тя се е посветила на окултните науки и по тази причина не е толкоз дейна във връзка с пеенето. Гласовитата певица сега се учи по какъв начин да предсказва бъдещето благодарение на кристално кълбо, споделя тя.

Почитателите на Гергана схванаха за това ново амплоа, с което се е захванала певицата и започнаха оживена полемика по проблема. Някои от тях са скептични към новата пристрастеност на поп-фолк дивата, само че други са на мнение, че това е забавно занятие и тя в действителност може да реализира триумф в тази сфера.

Близки до звездата споделят, че тя има оракулски сънища.

В момента певицата се е посветила напълно на това да се самоусъвършенства и да развива новооткрития си гений, настояват източници. Те чакат напълно скоро самата Гергана да показа повече по тематиката и да опише за новото амплоа, с което се е захванала. Родена на 30 ноември 1984 година, Гергана израства в щастливо семейство с майка си Лиляна, татко си Георги и сестра си Лазарина в Димитровград. Често върви при баба си и дядо си в с. Говедарци, в полите на връх Мальовица. Детството си прекарва във радостни игри с по-големите си братовчеди. Неин първи братовчед е футболистът Стойко Сакалиев, с който като дребни постоянно играели на футбол.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР