Гербоидите минаха всякакви граници на човешкото. Падайки, хапят като побесняло

...
Гербоидите минаха всякакви граници на човешкото. Падайки, хапят като побесняло
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Гербоидите хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна

Гербоидите минаха всевъзможни граници на човешкото. Падайки, хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна към себе си. Тези дни те потвърдиха, че освен не са подобаващи да ръководят, само че и са лишени от всякакво човешко възприятие и морал. В историята е имало доста сходни нарушители. И краят им е еднакъв и неминуем. Защото хората рано или късно убиват чудовищата!
Най-святото нещо - майките, през днешния ден бяха наречени от гербоидите зли и нападателни. Майки, които имат деца с увреждания и се борят за живота им. В страна - членка на Европейски Съюз, където хората и изключително децата с увреждания са под особена протекция. Тук са оставени на произвола и даже политици като Валерко Симеонов приканва да не ги демонстрират пред хората!

Чудовищата не харесват смелостта на майките да се борят със системата, която убива децата им и тях. Те желаят добродушно всички да си отидат в тишина. Тишина, в която да могат да натрупат още пачки и кюлчета....тишина и мрачевина, в която най-добре виреят.
Ние нямаме страна, а територията, в която оцеляват най-мазните и комфортните. Територията, която си отглежда дебилен електорат, а назовава майките на българските деца " зли и нападателни ". Територия, в която се упражнява геноцид по отношение на българското население.

Вчера Ренета Инджова, първата българска жена - министър председател, беше нападната пред дома си и е със счупена ръка. Посред бял ден. Десетки от деятелите на митингите бяха застрашени. Полицаите блокираха майките в бус на Орлов мост - очевидно за тях няма нищо свято, те майки нямат ли? Те знаят ли какво е да се бориш за детето си!?! За бъдещето и живота му!?

Системата НЯМА ДА НИ УБИЕ! Ние ще я унищожим, тъй като тя няма място под слънцето. Защото се появи уродливото лице на корупцията, геноцида и безчовечността!
Да кажем " ВЪН " на чудовищата!

Елена Гунчева, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР