ГЕРБ винаги е поемала отговорност да се справя в каквато

...
ГЕРБ винаги е поемала отговорност да се справя в каквато
Коментари Харесай

Атанасова проговори с кого ще управлява ГЕРБ след изборите

„ ГЕРБ постоянно е поемала отговорност да се оправя в каквато и да е обстановка. Припомням единствено, че първият ни мандат беше в държавно управление на малцинството. След това управлявахме в коалиция. Никога обединенията не са били лесни. Управление в малцинство в никакъв случай не е било елементарно. Да напомня и че ние сме управлявали само и единствено с Реформаторския блок и Патриотичния фронт. Така че да не ни приписват най-различни обединения, за каквито чуваме в последните месеци ”. Това съобщи пред Нова телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ във връзка старта на предизборната акция.

Атанасова е лидер в листите на обединението ГЕРБ-СДС в Разград и Русе.

„ ГЕРБ показва всеки ден своята стратегия. На вас ви се коства, че доста пламенно влизаме в акцията. Това не е сила, това е подготвеност за ръководство ”, разгласи Десислава Атанасова.

Тя съобщи, че последната година и половина е била изгубена за българските жители. По думите й това е повода ГЕРБ да е първа политическа мощ съгласно изследванията на социолозите.

Бившият народен представител акцентира няколко рецесии, в които страната е попаднала. Атанасова открои енергийна рецесия, мигрантска и политическа. От партията в четвъртък предложиха своя антикризисна стратегия, в която малко по малко е разказано по какъв начин можем да се оправим с проблемите у нас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР