ГЕРБ вече не е толкова млада партия. Вече 10 години

...
ГЕРБ вече не е толкова млада партия. Вече 10 години
Коментари Харесай

Менда Стоянова за Цветанов: Няма незаменими хора

" ГЕРБ към този момент не е толкоз млада партия. Вече 10 години сме на власт, мисля, че някои хора към този момент се поизхабиха. Някои хора натрупаха рутина. Нужни са нови, млади лица и нови хрумвания ".

Това сподели пред бТВ депутатът от ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по бюджети финанси Менда Стоянова след решението Цветан Цветанов да напусне всички управителни постове в ГЕРБ, както и във връзка заканата на премиера Бойко Борисов да " чисти до корен " някои структури на партията.

" Не Цветан Цветанов, а ГЕРБ завоюва изборите ", сподели тя. По думите ѝ той е приключил своята работа като уредник по време на акцията, само че Борисов е бил " неповторим по време на тази акция, тъй като излезе на терен и това повлия решаващо ". Така Стоянова подсети за ежедневните обиколки на премиера из страната, които бяха предавани онлайн във фейсбук страницата му.

Според нея Цветанов е " прелестен уредник, работеше доста години за партията, само че незаменими хора няма ". Тя обаче не изиска да отговори дали ролята му в партията е била пресилена. " Не считам, че тук е мястото аз да давам оценка за работата на Цветанов, за неговия 18-годишен труд в името на ГЕРБ. Мисля, че оценката я даде ръководителят на партията Бойко Борисов ", сподели Стоянова като от думите ѝ се разбра, че утвърждава решението Цветанов да напусне партията.

" ГЕРБ е в кръвта на Цветанов и няма да вреди на партията "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР