ГЕРБ - Варна се обърна публично към служебния министър на

...
ГЕРБ - Варна се обърна публично към служебния министър на
Коментари Харесай

ГЕРБ - Варна иска от министъра на туризма да разчисти битака в Златни пясъци

ГЕРБ - Варна се обърна обществено към служебния министър на туризма Илин Димитров да разчисти бараките и сергиите в " Златни пясъци ", които са трансформирали в бордей най-големия курорт по Северното Черноморие.

Обръщението пристигна след апела на варненския кмет Иван Портних към отрасловия министър да анулира схемата на подозрително законните бараки, подписана от негова заместничка.

Илин Димитров хвърли напразно едно заричане, че ще извърши инспекция, само че не сподели по кое време. Също като обещанията за пет моста и три тунела на Промяната, от която потегли политическата кариера на на някогашния ръководител на Варненската туристическа камара.

„ Г-н длъжностен министър на туризма, добре е, че обикаляте всевъзможни непознати тържища и панаири, само че показвате ли същинското лице на Златни пясъци, трансфорат в бетонно гето и наобиколен със бараки и сергии “, се споделя в обръщението.

Вместо панорама към морето пред туристите се веят гащи и чорапи всяко лято. Съпартийците на Димитров от Политическа партия и лицемерно загрижените против презастрояването деятели от ДеБъ отпред с безконечната кандидатка за власт Стела Николова не смеят да мръцнат против тази Капалъ чарши, в която са превърнати Златните.

Не обелват и дума против тези над 300 бараки, барикадирали курорта. Те са част от партийната фракция на Костов и приватизаторите на комплекса.

Обществена загадка е, че безбожно високите наеми, събирани от павилионите пълнят партийната касичка на ДСБ и Демократична България. Министърът на туризма може единствено с един автограф да реши казуса, а РНДСК да заличи един път вечно тази грозота край морето.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР