ГЕРБ успя да направи две много важни неща - да

...
ГЕРБ успя да направи две много важни неща - да
Коментари Харесай

Андрей Райчев: С оставката на Цветанов България влезе в нов етап

ГЕРБ съумя да направи две доста значими неща - да не сътворят някоя вътрешна каша и ненапълно да поемат самодейността. Какъв обаче ще е крайният резултат, ще разберем към 20 април. В момента настройките в обществото са нестабилни, ето за какво е належащо социологическо изследване към 10 април. Защото крайният резултат не е в Цветанов, Борисов или Нинова, а в главата на елементарния българин. Това разяснява социологът Андрей Райчев във връзка оставката на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов като народен представител.

,,Смятам, че цялата тази история към Цветанов е добра за България, тъй като човек на подобен висок пост беше отхвърлен поради непоносимост. С тази оставка на Цветанов България влезе в нов етап'', съобщи Райчев.

,,Не считам, че този скандал ще бъде последният. ГЕРБ създава приблизително по един скандал на две седмици, тъй че към 10 април чакам следващия скандал от тази партия'', предвижда социологът.

,,Видях малко повече говорене, в сравнение с е належащо. В последна сметка в подобен миг, при такива настроения беше един естествен брифинг на Цветанов. Но това фактически са едни потребни за обществото процеси'', изясни по тематиката политическият анализатор Георги Харизанов.

,,ГЕРБ сподели, че значим е огромният план. Мисля, че всички знаем, че отвън ГЕРБ никой не е направил нещо свястно в политиката'', уточни той.

,,Вътрешното противоборство в партията е явно, само че това няма да докара до вкарване на разграничителни линии. Едва ли някакви лобита може да надвиват вътре, а Борисов просто да гледа в профил мача'', сподели Харизанов и добави, че оставката на Цветанов няма да тушира напрежението.

,,Очаквам свадите да продължат. Когато управляваш, си отговорен за всичко, в което няма нищо лошо'', приключи политическият анализатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР