ГЕРБ трябва да бъде в управлението, но под контрола на

...
ГЕРБ трябва да бъде в управлението, но под контрола на
Коментари Харесай

Борисов ИТН и отказа за мажоритарен вот : Татко ще ми купи колело, ама след 4 години

ГЕРБ би трябвало да бъде в ръководството, само че под контрола на останалите партии. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов пояснява резултатът от изборите.

„ Българският народ е умен и той ни сподели точно това – вие сте най-хубавите, само че би трябвало да ви управляват. Много направихте, само че и доста би трябвало да измененията, и тъй като доста време бяхте безконтролни и вие в избрани моменти бяхте арогантни ще ви сложихме тези да ви управляват “, разяснява Борисов.

Според него обстановката няма да се промени значително при нови избори, само че е допустимо и ГЕРБ да отидат на второ място.

„ Не може са пети или шести в класирането и да изясняват като ментори, че те са новото, което са харесали хората. Тези хора несъмнено дори не са се събличали в час по физическо, където щяха да схванат какво е да си изгубил “, сподели още министър председателят в оставка.

Според него сме очевидци на това, по какъв начин „ революцията “ е свършила единствено за няколко дни.

„ Метнаха се на депутатските мерцедеси и не помниха за революцията. Първите им решения бяха да си усилят заплатите на по 10 000 лева Вече видяхме и една от най-порочните практики – гласуването с непознати карти и то тъкмо от Има Такъв Народ. Не мога да им простя, че първия закон, който одобриха юристите на митрите е да се регистрират съдиите и основният прокурор. За каква самостоятелност приказваме?  Какво гласоподаваха – до обед в техните адвокатски фирми ще пазят нарушители, а следобяд привикват основния прокурор да им се регистрира по тези каузи – на какъв стадий са, до къде са стигнали. Каква самостоятелност на съдиите ще има, като ги викат юристите на нарушителите да им задават въпроси “, сподели още Борисов.

Той разяснява и отхвърли от мажоритарна система по този начин

„ Татко ще ни купи колело,ама след 4 години, брутални неистини! ОТ Има Такъв Народ с цялата си безнаказаност и ненавист  и защо ни ненавиждат, по тази причина че сме им оставили най-стабилната страна за всички времена. Управлявахме и пандемията ослепително. Провалят всичко, до което се допрян до дни. Не ги интересува проекта за възобновяване, ние сме доброжелателни, предложихме, че ние ще ги подкрепим, само че очевидно това не ги устройва, те желаят да има мъгла да може да излизат от сенките “, сподели още Борисов.

Премиерът в оставка разяснява и че ще върне мандата за сформиране на държавно управление на президента
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР