ГЕРБ ще реставрира, когато реставрира държавата наново. С тази двузначна

...
ГЕРБ ще реставрира, когато реставрира държавата наново. С тази двузначна
Коментари Харесай

Дълг след дълг! Борисов се кани да реставрира държавата

ГЕРБ ще реставрира, когато реставрира страната отначало. С тази двузначна имитация водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов се възхити на осъществения ремонт на постройката на манастир в Кюстендил. Недоволството му обаче пристигна във връзка неналичието на дейности на настоящето държавно управление, както и съответно за прекратения развой на саниране на здания.

" Откакто сме се дръпнали, нито един саниран блок. Не било хубаво. Ами направете си в този момент, като не е хубаво, с нови задължения. Вчера прочетох някъде - 16 милиарда лв. дълг. Абе, тези пари ще ги заплащат вашите деца. Дълг след дълг. Спрете се ", прикани Борисов по адрес на ръководещите.

" Ще реставрираме, когато реставрираме страната отначало. Без Господа нищо не може да се направи ", сподели някогашният министър председател.



" Миналата седмица 60 000 лв. от партийната дотация пратих на варненския епископ ", похвали се той и добави, че Бачковският манастир е станал прелестен.

Игуменът и игуменката на светата обител благодариха на Борисов, че само той се е погрижил за манастира, който е бил пред раздробяване. " Молим се за вас! Винаги сте в молитвите ни за вашето благоденствие ", съобщи игуменката. " Вие обичате, църквата, Бога и хората. И с вярата би трябвало да вървим напред ", добави духовникът.

Бойко Борисов продължава обиколката си из страната с днешното посещаване в кюстендилско. Заедно с него в западния град беше кметът на Кюстендил Петър Паунов, а измежду съпътстващите някогашния министър председател са депутатите Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Христо Терзийски и водачът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР