ГЕРБ ще говори със всички парламентарно представени партии след предсрочните

...
ГЕРБ ще говори със всички парламентарно представени партии след предсрочните
Коментари Харесай

Борисов ще говори с всички след изборите, не изключи експертен кабинет

ГЕРБ ще приказва със всички парламентарно показани партии след предварителните избори на 2 октомври, като не изключва разновидности държавно управление на малцинството или експертен надпартиен кабинет.

Това се разбра от думите на водача на някогашната ръководеща партия Бойко Борисов. Той взе " непредвидено " присъединяване в конференция, на която негови съпартийци показаха оферти за решение на рецесията, които ще бъдат записани в управническата стратегия на ГЕРБ, която ще бъде показана публично идната седмица.

" Основният ни спор е с партията на медиаторите. Спокойно можем да я назоваваме по този начин, тя върна медиаторите в газа, в тока, в нефта. И това са обстоятелствата. Всичко се случва в интерес на Руската федерация с поддръжката на партията на медиаторите ", измисли ново име на " Продължаваме промяната " Борисов.
 ГЕРБ ще избавят стопанската система, излязоха с оферти за ограничения
ГЕРБ ще избавят стопанската система, излязоха с оферти за ограничения

Ще показват и подробна управническа стратегия с съответни цифри другата седмица

" По време на нашето ръководство бяхме сполетени от 3 международни рецесии - финансовата рецесия, миграционната и коронавирус рецесията. И в трите се справихме най-добре в цяла Европа и бяхме давани за образец. Дори за миграционната рецесия през вчерашния ден ръководителят на " Европол " даде за образец интервенция от 2020 година, когато с сътрудниците от Англия участвахме. От нулева миграция, посочени за образец, сега всеки ден по 20, по 30, по 40 незаконни мигранти. Същата рецесия, съвършена стихия, виждаме в 3-годишната финансова прогноза на Министерството на финансите. До едно всичко, което сме го говорили, го има тук ", добави той, като посочи, че ГЕРБ години наред не разрешили повишение на инфлацията.

" Една велоалея нямат издигната, не автомагистрала или тунел. Ако бяхме ние " Хемус " към този момент щеше да бъде съвсем приключена. " Струма ". " Велико Търново - Русе ", тяхната горделивост, че са го прекратили, тъй като Еконта щеше да прави летище в Русе. Е я идете да кацнете там... Пълен неуспех. "

Борисов акцентира - на страната е нужно държавно управление, което да я преведе през зимата и което да се сплоти към съществени цели. Обърна се и към президента Радев и служебния кабинет да проведат почтени избори без " флашките, софтуера и машините, които ги охраняваше Бойко Рашков ".
 Политическа партия: Лъжа е, че Петков е внесъл делото против Борисов в неверния съд
Политическа партия: Лъжа е, че Петков е внесъл делото против Борисов в неверния съд

Приложено е и платежно разпореждане за импортирана такса

" Не знам друга партия да има стратегия. Програма някъде видяхте ли? Това ни е по всяка тематика - правосъдна промяна, ограничения за бизнеса, спорт, просвета, земеделие, всичко сме го създали в стратегия. Ще отидем и ще го сложим в Народното събрание и ще кажем - заповядайте, върху тези неща в случай че желаете да работим месец, два три. Всичко, което подсигурява решаването на рецесии. "

По традиция някогашният министър председател съзря и пристрастност в работата на медиите в интерес на Политическа партия заради обстоятелството, че трите национални малките екрани се събрали пред дома на Кирил Петков, с цел да може той да отговори на рецензиите от ГЕРБ от вчерашния ден. " Дори адреса, който са ви дали, е на дома му. Пишман 18 (игра на думи с ул. " Шишман " 18, където е дома на Петков). Знам, че не ви е прелестно, И на мен не ми е прелестно. Защото по този начин независимост на медиите не се реализира. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР