ГЕРБ-СДС знаят колко трудна е битката сами със себе си,

...
ГЕРБ-СДС знаят колко трудна е битката сами със себе си,
Коментари Харесай

Сачева: Не може избраните от хората да се унищожават помежду си, а неизбраните от никого да управляват бъдещето на държавата

ГЕРБ-СДС знаят какъв брой сложна е борбата сами със себе си, само че тя си коства да бъде извоювана, в случай че тя ще даде вероятност пред страната. Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на  " Фокус " .

" Изборите можеха да са опция единствено в случай че ще произведат по-добър резултат и ще дадат опция за постоянна и смислена управническа настройка. Няма по този начин вероятност на този стадий ", добави тя. 

" Съвместно ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е единствената опция в този миг. Ние можем да навиваме пружините на омразата, само че какво тъкмо ще произтече от това. Време е да разберем, че политиката изисква деяние тук и в този момент, в тези условия. Днес имаме единодушие – нежно и мъчно реализирано, само че въпреки всичко съществуващо болшинство за промени в Конституцията, за правосъдна промяна, за продължение на модернизацията на българската стопанска система и защита ", сподели още Сачева.

" Не може повече страната да се ръководи от хора, които не са определени от народа и чии и какви ползи пазят и ръководят и без да има опция за парламентарен надзор на техните дейности. Не може определените от хората да се унищожават между тях, а неизбраните от никого да ръководят бъдещето на страната. Това е род на парадокса ", добави още Деница Сачева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР