ГЕРБ - СДС отново ще бъде първа политическа сила в

...
ГЕРБ - СДС отново ще бъде първа политическа сила в
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП пак ще яде бой на изборите

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили още веднъж ще бъде първа политическа мощ в Пловдивска област, а Българска социалистическа партия отново ще яде пердах на изборите на 11 юли. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев, преди да записва листата от 22-ма претенденти за народни представители в 17-та РИК.

Заедно с Георги Мараджиев в Районната комисия пристигаха лидерът на листата и някогашен регионален шеф Дани Каназирева, Младен Шишков, Йордан Кръстанов, Димитър Янев, които са в челната петорка. В листата е и Данка Люртова, както „ Марица” писа. Сред десетте претенденти са зам.-кметът николай Стаматов, секретарят на читалището в Стамболийски Жанета Иванова, предприемачът Асен Кичуков. Листата е попълнена до 22-ма, както е позволено съгласно Изборния кодекс.

„ На предходните избори бяхме изпреварили Българска социалистическа партия с над 5500 гласа, а пред ИТН имахме 8000. Убеден съм, че на 11 юли отново ще спечелим три мандата и се надяваме на 4-ти”, сподели Мараджиев.

Според него офанзивата, която се води против ГЕРБ, ще сплоти редиците в партията, симпатизантите няма по какъв начин да се повлияят на компроматна войник, която се води сега. Георги Мараджиев показа, че е извънредно удовлетворен от това, че Манол Генов е лидер на листата на Българска социалистическа партия. Най-много го бихме в Асеновград и в този момент ще го бием, уверен е шефът на ГЕРБ в Пловдивска област

Според Дани Каназирева сега страната по необмислен метод се хвърля в безпорядък. „ Залита се в реваншизъм, така наречените десни работят един до друг със службите – имам усещане, че все едно ни връщат при започване на 90-те години.Държавата се ръководи от коренно крило на БСП”, разяснява Каназирева.

Тя акцентира, че не приема титуловането на нови лица в ръководството. Мая Манолова ли е новото лице, което предложи преди години Пеевски за началник на ДАНС? Христо Иванов ли е, който беше в държавното управление на Борисов? Българска социалистическа партия ли е смяната, в чиято история няма случай, когато не са изправили страната пред банкрут? Слави Трифонов ли е, който 20 година води шоу и се запитвам – по какъв начин по този начин изпусна Васил Божков от своя пост, попита риторично лидерът на листата на ГЕРБ.

Дани Каназирева посочи, че в листата на ГЕРБ за региона вземат участие млади и потвърдени хора, и показа, че машинното гласоподаване без алтернативата за хартиени бюлетини нарушава правата на жителите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР