ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник

...
ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник
Коментари Харесай

Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент

ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито съперници. Единственият съперник ни е хаосът, който е на път да сковава страната. Това съобщи лидерът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Любен Дилов, който даде начало на акцията дружно с всички претенденти за народни представители. По думите му, служителите не работят, а треперят да не попаднат под ударите на местни и национални вендети. „ Разумен живот ще има след 12 юли. Защото в този момент е неразумен… Президент, който не е президент, а кандидат-президент. Правителство, което не е държавно управление, а избирателен щаб. Видяхме, че и най-лошият парламент е по-добър от това да няма парламент”, уточни Дилов.

Според лидера на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, измежду най-важните краткосрочни задания е Планът за възобновяване и резистентност, който напоследък е жертва на непрекъснати прекроявания, без всякакво обществено разискване. „ Властта се упражнява в разнообразни форми на напън върху медиите, тъй като когато няма парламент, медиите са единствения коректив на властта”, сподели още Любен Дилов.

Той обърна внимание, че имаме задължения, които ще осъществим като най-голяма политическа мощ с най-голяма парламентарна група. „ Започнатото тук в Бургас, което е витално значимо. Това са най-много пътищата, опазването на здравето и образованието, умният туризъм, комбиниран с виновна културна политика и природосъобразно законодателство. Вкарването на Бургас в зелената договорка е задача номер едно, уповавам се на всички локални депутати, освен на нашите “, съобщи Любен Дилов. Той изясни, че обединението ГЕРБ-СДС няма да атакува никого, а ще се пробва да изяснява какъв брой са значими тези цели и да ги отстоява в идващия парламент.

„ В същото време желаеме да кажем на всички наши гласоподаватели и съидейници, които се усещат застрашени и изплашени от служебния избирателен щаб на президента Радев. Този произвол ще свърши с конструирането на новия парламент. Ще има държавно управление и това държавно управление ще е невероятно без глобата на най-голямата парламентарна група”, безапелационен бе Дилов. „ Както споделих, нямаме врагове. Разглеждаме останалите политически сили просто като съперници за националното доверие и сме спокойни, тъй като има какво да покажем, имаме хрумвания, имаме познания по какъв начин да ги осъществяваме. Но ще си разреша една рекомендация, само към Движение за права и свободи - не се хващайте още веднъж за националистическата карта. Очевидно сте разколебани от вероятността и в 46-ия парламент да загубите ролята си на значим балансьор, както се случи в 45-ия. Но не го правете “, прикани Любен Дилов. По думите му българските мюсюлмани срещат изключителна приемливост, помощ и схващане, и в случай че България бъде върната в едни отминали години, никой няма да завоюва.

„ И в умозаключение към всички политически обединения, които вместо стратегии, насочат апели за изчегъртване. Скъпи другари, с изчегъртване нищо значимо в историята на човечеството не е реализирано. И Сикстинската шапка не е изчегъртана, а издигната и нарисувана. Изчегъртването е за присъщо изкуство на пещерните времена”, акцентира лидерът на листата на ГЕРБ в Бургас.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР