ГЕРБ са най-структурираната партия и са готови за избори. В

...
ГЕРБ са най-структурираната партия и са готови за избори. В
Коментари Харесай

Караянчева: Нека си протестират, властта е легитимна


ГЕРБ са най-структурираната партия и са подготвени за избори. В момента е по-разумно да няма предварителни идбори, тъй като се задава рецесия. Нека стачкуват, имат право на митинг. Думите са на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. За следващ път тя повтори познатите „ мантри “ на ГЕРБ, че без тях ще стане по-лошо, че мафията провежда митингите, че недоволните на площада са платени.

" Разбира се, че сме законни. Ние сме спечелили тази власт през 2017 година, когато изборите бяха проведени от служебното държавното управление на Румен Радев ", сподели Караянчева пред БиТиВи.

По думите ѝ хората, които са дали своят вот за ГЕРБ и за „ Обединени патриоти “, продължавали да имат доверие на властта.

" Хората стачкуват, дано да стачкуват ", сподели Караянчева във връзка митингите, които не стопират към този момент 65 дни. Тези хора, които са на площада, имат право да показват мнение, спокойно. Това, което се случва на площада, ние го чуваме, да вземем за пример това за новата Конституция ", разви тезата си шефката на Народно събрание.

Караянчева не разбирала кой тъкмо проблем ще се позволи, в случай че държавното управление подаде оставка. Какво вършим по-късно, оставката какво взема решение, попита тя. ГЕРБ обаче били виновни, трябвало да продължат да оказват помощ на хората и да продължи да работи Народното събрание.

В същото време олигарси плащали за митингите, провокаторите също били платени от митинга.

" Тези олигарси, които финансират онази част от митинга като " Отровното трио " и всичко останало... Тази легитимация, която и Божков прави по Facebook, нали не оставате с друго усещане? Разбира се, че е мафия. Това е мафията, която финансира митингите ", бяха думите на Караянчева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР