ГЕРБ са готови да водят разговори за управление, имат и

...
ГЕРБ са готови да водят разговори за управление, имат и
Коментари Харесай

Тома Биков каза готови ли са на компромис, за да влязат в управлението

ГЕРБ са подготвени да водят диалози за ръководство, имат и проект с антикризисни ограничения, които да овладеят обстановката в страната сега. Това сподели кандидат-депутатът от партията Тома Биков.

Той не сподели дали ГЕРБ ще „ прави крачка обратно “, само че напомни, че са предложили за министър председател Даниел Митев, а не Бойко Борисов.

„ Нашият партиен водач се избира от нашите членове. Борисов е една от фигурите, които е задоволително устойчива в политиката. Ние не приказваме въобще за номинации за министър председател, оставаме с готовност да водим диалози предвид на отговорността, която можем да носим, не поради самото ръководство “, уточни Биков пред Nova.

Той акцентира, че ГЕРБ е била подготвена да бъде съпротива, само че партиите, които е трябвало да създадат кабинет в 46-ия парламент са се провалили.

„ Те (партиите на митинга, бел. ред.) не ни разрешават да сме в естествена обстановка на съпротива. Викат „ Ние няма да управляваме, но и вие няма “, възмути се Биков.

Кандидат-депутатът насочи рецензия към дейностите на служебното държавно управление. Една от аргументите - спрените пари към компаниите, строящи пътищата.

" Протестът нещо неприятно ли е? Нали цяла година обяснявахме, че това е гражданското общество. Ето, и това е гражданското общество. Ние нямаме наши хора в митинга. Единственото, което вършим, е да мислим какво ще се прави след 14 ноември. Как по този начин не се случи при нас да свършат тези пари през октомври? ", запита той.

" Имаше относително подредена обстановка ", настоя Биков, разяснявайки, че рецесиите са основани от ръководството на служебния кабинет.

По думите му не излиза наяве и за какво се е прибягнало до актуализацията на бюджета, без да се плануват високите цени на тока.

Биков акцентира и закъснение на Плана за възобновяване.

По тематиката със листата " Магнитски " той уточни, че няма визия дали ще има хора, свързани с ГЕРБ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР