ГЕРБ предлагат преговори на всички останали. Защо? Защото казват, че

...
ГЕРБ предлагат преговори на всички останали. Защо? Защото казват, че
Коментари Харесай

Иван Костов: Ние не сме във война - това е опорка на Кремъл

" ГЕРБ оферират договаряния на всички останали. Защо? Защото споделят, че носят отговорност не за решението когато са сваляли държавното управление, а носят отговорност към мира и войната. В името на това не поемат онази отговорност, която е персоналната партийната отговорност и упорстват, че тя трабва да се понесе на друго равнище - от всички. Което при естествена обстановка и естествени връзки на  една консолидирана народна власт е рационално. 
Прочетете още
Това споделят от ГЕРБ, единствено че ние не сме във война. да се твърди, че ние сме във война е опорка на Кремъл. Те споделят - ние водиме война с целия Запад, където е и България. Западът споделя - не, ние не войваме с вас. Те работят по силата на интернационалните връзки. Украйна желае помощ от тях, тъй като е нападната от Русия и те дават помощ, само че те не водят война с Русия. това споделят те и в този смисъл всеки, който споделя, че сме във война, включително и господин Борисов, в действителност употребява съветска опорна точка ".

Това сподели някогашният министър председател Иван Костов в ефира на Българска национална телевизия.

" Политиката се прави според от настройката, концепциите и стремежите на хората, които са се обединили в партиите.  Те дефинират техните дейности. Отговорността, която носят партийните водачи, е в няколко направления. Основната отговорност е към тези, които са ги избрали и водят след себе си. След това има и други ползи - на цялата страна, само че зависи по какъв начин ще бъде сложена задачата, с цел да я решат. Не мисля обаче, че ГЕРБ облекчават решението на другите, по-скоро го предизвикат ", добави той. 

Очаквайте детайлности.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР