ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната

...
ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната
Коментари Харесай

ГЕРБ Пловдив искат извънредна сесия на ОбС заради пробива под Водната палата

ГЕРБ Пловдив желаят прекъсване на плана за пробива под Водната палата и насрочване на изключителна сесия по проблема.

Заседанието на градския парламен да е в четири точки, оферират от политическата партия:

-представяне на плана, преписка с фирмата- реализатор, строителни бумаги и разрешителни за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

-представяне на преписка с Управляващия орган на Оперативна програма РР по отношение на вероятни финансови корекции при осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

-представяне на протоколи от разискванията от Обществения съвет, основан от Общински съвет - Пловдив, за надзор на разходването на средствата от заема по " Фонд за устойчиви градове ". Представяне на протоколите от публичните разисквания за заема, финансиращ осъществяването на план за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

- взимане на решение за прекратяване на осъществяването до изясняване на всички обстоятелства и условия по отношение на пълнотата на строителната документи за цялостното осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

ОтГЕРБ призоваватобщинските съветници от други партии да поддържат предлагането им.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР