ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите

...
ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите
Коментари Харесай

ГЕРБ пак взеха патриотите за мезе

ГЕРБ отново взеха патриотите за мезе. В едно от най-големите и най-важни енергийни сдружения се приготвят кадрови промени – в управителния съвет на Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО) влизат двама от Българска социалистическа партия и един от ГЕРБ.

Това написа в профила си във Facebook Владимир Каролев.

Големият началник става Антон Славов – кадър на левицата, към този момент на 71 година с опит само в бранш електропроизводство и то ВЕЦ-ове. Човекът беше отхвърлен от работа през 2010 година, след това върнат по времето на Орешарски и пенсиониран неотдавна към този момент на уважаема и достолепна възраст. И в този момент назад на алените барикадите - партизанин за пердах се стяга... Третият член на борда си е естествена квота на ГЕРБ.

В ЕСО ще се усвояват 500 млн. лв. държавни пари и европейски грантове за създаване на енергийна инфраструктура – забавно по какъв начин Обединени патриоти като съдружен сътрудник ще управляват изразходването на тези пари, какво мислят по въпроса тримата водачи на партиите и дали пък няма тематична коалиция ГЕРБ-БСП в енергетиката?

Коалиция та дрънка, но напряко се раздрънка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР