ГЕРБ отново ще внесе законопроекти, силно се надяваме хората да

...
ГЕРБ отново ще внесе законопроекти, силно се надяваме хората да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Нинова бе бламирана от собствената си партия за хартиените бюлетини

ГЕРБ още веднъж ще внесе законопроекти, мощно се надяваме хората да имат право на избор, добави ръководителят на парламентарната група
„ Връщането на хартиената бюлетина ще е гаранция за съблюдаване на конституционните права на българите “, разгласи Десислава Атанасова от ГЕРБ при срещата с Инициативния комитет, който събран над 100 хиляди подписа с искане за смесено гласоподаване.  

Атанасова напомни, че с изключение на тях със същото искане са от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които са декларирали, че ще поддържат предлагането.

„ Вчера беше тройно сериозен ден за г-на Нинова. Първо, откакто станаха ясни доста неща, в това число и всички решения, които са вземани без нейното присъединяване, откакто тя отдръпна доверието си от Кирил Петков, който тя по този начин бурно поддържаше предходната седмица, се оказа, че депутатите от нейната парламентарна група я неодобряват ", разяснява тя.

„ Това, че депутати на госпожа Нинова нарушиха освен нейните обети, само че и решение на Националния им съвет, е невиждано и скандално. Тя не може да овладее личната си партия, какво значи да овладее обединението и страната. Не знаем какво ще се случи, само че от нас има 59 гласа " за " връщане на хартиената бюлетина ", сподели още ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ.

„ Шансът е идната седмица да влезе законопроектът на Българска социалистическа партия. Силно се надявам, че има късмет хората да имат право на избор, когато гласоподават ", съобщи Атанасова и разясни, че когато пристигна редът на ГЕРБ да сложи законопроекти, те ще предложат освен своя, само че и на другите партии, защото не претендират за авторство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР