ГЕРБ няма да остави този скандал да се замете под

...
ГЕРБ няма да остави този скандал да се замете под
Коментари Харесай

Борисов за купуването“ депутати от ИТН: Няма да оставим този скандал да се замете под килима

" ГЕРБ няма да остави този скандал да се замете под килима ". Така водачът на партията Бойко Борисов, представен от бТВ в неделя, разяснява изказванията, че е имало.

Той попита дали по случая има следствие и нападна вътрешния министър Бойко Рашков и президента Румен Радев.

" Председател на Народното събрание е упрекнат, че дава половин милион за народен представител. Чудя се по какъв начин министър Рашков не се самосезира – не прати БОП, не отиде ДАНС. Радев и министър председателят не се намесват. Всичко е в услуга на президента, когато на него му е угодно, той нарушава Конституцията всекидневно. Неговите марионетки си раздават големият финансов запас от олигарсите, които основният прокурор вкара в ареста “, сподели Борисов в неделя в Айтос.

Според Борисов са налице сформира на закононарушения на висши държавни чиновници.

" По моя сметка им трябваха трийсет депутати. 30 по 500 хиляди вършат 15 милиона запас. Откъде? Чудя се по какъв начин Бойко Рашков не се самосезира. Кой е този народен представител, кое е това листче? Защо Йорданов, който приказва, че ГЕРБ е мафиотска конструкция мълчи и показа чак през вчерашния ден за този грамаден рушвет за народен представител ", попита Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР