ГЕРБ не се бави с номинацията за кандидата си за

...
ГЕРБ не се бави с номинацията за кандидата си за
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Не е хигиенично да се самоопределяш за почтен

ГЕРБ не се бави с номинацията за претендента си за президент. Това е тактика. Ние сме мразеща страна и има една голяма машина, която незабавно обработва помията и стартира да бъде обливан с мръсотия претендентът. Човекът би трябвало да е консенсусен, обединител, образован, експерт, осъществен “. Това разяснява скулпторът и някогашен министър и народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов в събота пред БНР.

По мотив новия план " Продължаваме промяната “ на Кирил Петков и Асен Василев той уточни, че оповестяването на търсене на честни хора още веднъж разделя хората.

" Не е хигиенично да се самоопределяш за честен . До през вчерашния ден никой не познаваше тези хора, те са от три месеца на сцената. Там доста пари играят. Те гонят отлива на тези, несигурните, които се лашкат. От тая пасмина да вършат честност... Почтеността не се споделя, а се потвърждава като истината. Отправят доста неверно обръщение в неверна страна. Ние сме неприятен народ... Да влезеш във властта, би трябвало да създаваш, а не да плещиш “, съобщи Рашидов.

Вежди Рашидов призна, че ГЕРБ са правили неточности, " което е обикновено “.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР