ГЕРБ не са се променили, те са като малко дете,

...
ГЕРБ не са се променили, те са като малко дете,
Коментари Харесай

Да не са изсмукали при липосукцията и акъла му? Иво Мирчев: ГЕРБ са ми като малко дете

ГЕРБ не са се трансформирали, те са като малко дете, което е направило доста бели и продължава да прави бели. Те са спечелилите на този избор, има корпоративен и платен избор, само че той не е повече от 10%, те обаче нямат сътрудник и го знаят. Това съобщи Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

По думите му Демократична България не може да продкрепи първия мандат по доста аргументи, а решението за тях е във втория мандат на „ Продължаваме промяната “.

„ Те са на ход да кажат по какъв начин си показват втория мандат, държанието на всички политически сили е такова, че доста мъчно си представям сформиране на кабинет и този път. Това не е потребно за страната “, съобщи Мирчев.

Според него по-добрият вид е било да се явят на изборите дружно с „ Промяната “.

По мотив избора на Вежди Рашидов за ръководител на 48-ия парламент, Мирчев уточни, че той не е консенсусен претендент, само че би трябвало абстрахиране от личността, тъй като е значимо Народното събрание да работи.

„ Много български държавници, а и всеки български жител, би трябвало да разбере че русофилщината свършва там, където стартират ползите на България. Единствената страна, която не е пособия на Украйна, е България. Ако желаеме да защитим страната си, ние би трябвало да помогнем на нападнатата Украйна. Много български генерали си разрешават да приказват по политически тематики, това не е добра процедура. Ние би трябвало да модернизираме българската войска. Искаме да изпратим остарялото руско въоръжение и против него да получим западни аналози “, разяснява още Мирчев настояването на Демократична България за изпращане на военна помощ на Украйна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР