"ГЕРБ не са идеологическа партия, те са прагматична партия. Въпросът

...
"ГЕРБ не са идеологическа партия, те са прагматична партия. Въпросът
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: БСП има нужда от идеи

"ГЕРБ не са идеологическа партия, те са прагматична партия. Въпросът е до каква степен Българска социалистическа партия ще се отличи от останалите партии ", това сподели в предаването "Беновска пита " Янаки Стоилов, ръководител на Комисия по идейно и програмно развиване, разбори, прогнози, агитация и пропаганда в Българска социалистическа партия.

"В актуалната политика има все по-малко будителство. Когато сме в благоденствие, не можем да бъдем доста будни. Ако успяваш да предаваш познание и схващане, може да се наречеш будител ", съобщи социалистът в Деня на националните будители.

"В България рухна държавният социализъм за сметка на един самобитен капитализъм ", разяснява Янаки Стоилов.

"Не мисля, че Българска социалистическа партия би трябвало да има някакъв Бог или култ, на който да се кланя. Партията има потребност от хрумвания. Една партия има потребност от непрекъснато реформиране ", сподели още той.

"Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на не режисирал деянията на протестиращите ", безапелационен бе Стоилов.

"Не мисля, че сме постигнали някакви огромни перспективни триумфи като страна при ръководството на ГЕРБ ", съобщи мнението си за настоящето ръководство на страната той.

"Мога да обещая, че ще продължа да бъда пореден в концепциите си, както и, че ще представим решения, които да слагат още веднъж България на пътя на развиването. Стремежът е да победим ГЕРБ ", заключи Янаки Стоилов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР