ГЕРБ не допуска искането на БСП за изслушване на премиера

...
ГЕРБ не допуска искането на БСП за изслушване на премиера
Коментари Харесай

ГЕРБ не допусна изслушване на Борисов и Фандъкова за убитото от ток момче

ГЕРБ не позволява настояването на Българска социалистическа партия за чуване на премиера и кмета на София в Народното събрание поради трагичния случай с убитото от ток момче в столицата. С две следващи гласувания настояването бе отклонено с гласовете на най-малко 100 депутати против 72-ма, които гласоподаваха “за “

Първоначално абсурдът в Народното събрание бе поради нежеланието на ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева въобще да допусне гласоподаване по настояването на Българска социалистическа партия, тъй като няма импортирано документално искане. Накрая тя склони да допусне избор, с цел да може Народното събрание да продължи естествена работа.

Христо Проданов от Българска социалистическа партия попита дали има мощ в страната, която да накара министър-председателят да пристигна в парламент. Филип Попов (БСП) се появи на трибуната, с цел да каже, че това ръководство към този момент води до смъртни случаи, само че думата му бе отнета.

Вежди Рашидов (ГЕРБ) се появи, с цел да изясни, че министър председателят няма никакво отношение към трагичния случай. Той иронично вметна, че Борисов несъмнено и за тайфуна в Таити към този момент е отговорен.

“Вие вършиме от този случай политика, което не ви прави чест. Вие вършиме политика от гибелта на едно детенце. От сутринта сме в някакъв негативизъм и примитивизъм. Моля по-сериозно, предстоят законопроекти “, прикани Рашидов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР