ГЕРБ настоява за нови инспекции от частни лаборатории на пътните

...
ГЕРБ настоява за нови инспекции от частни лаборатории на пътните
Коментари Харесай

ГЕРБ се усъмниха в регионалния министър, искат инспекции от частни лаборатории на пътните ремонти

ГЕРБ упорства за нови инспекции от частни лаборатории на пътните поправки в страната през последните 2 години и разплатени от служебния районен министър Иван Шишков за няколко месеца. Причината - подозрения в субективизъм при досегашното им осъществяване. 

" Проверките се разпореждат субективно, не имаме вяра на преценката му ", уточни Росица Кирова на брифинг в Народното събрание. 

Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е съобщи, че ГЕРБ не имат вяра на обективната преценка на АДФИ и " новата бухалка на служебната власт - ДНСК ". Затова партията желае инспекция от 2 самостоятелни лаборатории: българска и немска. 

ГЕРБ ще сезира ДНСК и Инспектората на Столичната община за проверка на всички преместваеми обекти в регион " Триадица " в София, в това число и по какъв начин са захранвани светофарните уредби. По думите на Нанков, пътищата, които ще ревизират, са малцина и са разказани в детайли. " Нашата информация е, че част от тях са под хипотезата " главен ремонт ", само че са възлагани като настоящи поправки и поддръжка ", разясни той, само че акцентира, че настояването им не би трябвало да се пояснява като персонална офанзива против Шишков, а като акт против " дейностите и бездействията, на които сме очевидци всеки ден ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР