ГЕРБ критикуват, че досега не е станало ясно какво точно

...
ГЕРБ критикуват, че досега не е станало ясно какво точно
Коментари Харесай

ГЕРБ за Плана за възстановяване: Тепърва ще разберем какви ангажименти е поело правителството към ЕК

ГЕРБ подлагат на критика, че до момента не е станало ясно какво тъкмо включва Планът. Иронично разясниха, че това е “кристална прозрачност”. Според тях занапред ще разберем какви задължения е поело държавното управление към Европейската комисия.

А Теменужка Петкова изясни за какво, съгласно нея, до момента не се е говорело съответно за поетите задължения.

" Изваждането от състава на БЕХ на две от най-печелившите търговски сдружения в границите на БЕХ, а точно Електроенергийният систематичен оператор и " Булдържавната енергетика ", защото тези две сдружения с активи за милиарди и облаги за стотици милиони. Тези сдружения ще бъдат отделени и ще бъдат трансферирани към Министерство на енергетиката. И второто, което е доста значимо, това е първата стъпка към приватизацията на тези сдружения. Защо толкоз дълго време се криеше проектът? " - сподели Петкова.

Докато се организираше срещата с Урсула фон дер Лайен, от младежката организация на ГЕРБ се събраха пред Министерския съвет, с цел да могат европейските институции да ги чуят. Скандираха " оставка " и " корупция ". Заявиха, че не са удовлетворени от ръководството и показаха недоволството си от високите цени и инфлацията у нас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР