ГЕРБ има 1200-1300 общински съветници, стотици кметове, зам.-кметове, областни управители,

...
ГЕРБ има 1200-1300 общински съветници, стотици кметове, зам.-кметове, областни управители,
Коментари Харесай

Статистическата грешка в ГЕРБ: На 3000 ръководни кадри 5% са проблемни

" ГЕРБ има 1200-1300 общински съветници, стотици кметове, зам.-кметове, регионални шефове, зам.-областни шефове, депутати, министри. Това са 3000-4000 индивида. Ще му дам на господин Трифонов една писалка да напише имената на 3-4 индивида и да се подпише, че няма да го издънят. Статистическата неточност дава, че най-малко 5% на 3000 са проблематични ". Така разяснява водачът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов политическата поръчка на водещия на " Шоуто на Слави” и свадите с фрагменти на ръководещата партия.

Премиерът отговори и на " забележката " на Трифонов да събира " качествени " хора, тъй като очевидно считал, че в ръководството са некачествени. " Аз мога да кажа, че има некачествени хора в шоуто му ", сподели Борисов.

След което се дистанцира и от " Суджукгейт ", и от някогашния началник на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

Той сподели, че не познава Влайков, " само че това не ни прави почтени, откакто е попаднал в нашата листа”. По думите му след предходното премахване на Влайков локалните организации ходатайствали пред зам.-председател на партията с претекста, че се бил поправил.

Преди седмица във Виноградец бе погубен притежател на заведение с револвера на Влайков.

Веднага по-късно Борисов съобщи, че " изобщо не желае да чува” за различен абсурден кадър на ГЕРБ – депутата Живко Мартинов, станал прочут около " Суджукгейт”.

Премиерът добави, че доста пъти са употребявали името му без негово познание, само че благодарение на Facebook сигналите за злоупотреби стигат до него, а от там – в някои случаи и до ДАНС. " Когато се залови подобен човек, неотложно би трябвало да бъде отхвърлен и вкаран в правосъден процес”, акцентира министър председателят. И добави: " Със страдалчество слушам за всяка нова партия, събира се една мръсна пяна, да се очистиш от нея не е елементарно ".

По тематиката с митингите в Министерство на вътрешните работи и настояванията за по-високи заплати и по-добри условия на труд, Бойко Борисов избра да спести директните отговори отвън това, че " естествено” желае работещите в бранша да получават по-добри заплати. Премиерът не отговори и на въпроса дали на пожарникарите се е наложило да си купят съоръжение, дарено от Канада.

За новата група за отвличания Борисов също нито удостовери, нито отхвърли, че има връзка сред нея и арестите, осъществени през уикенда. По думите му е била разрушена " сериозна група”, като Министерство на вътрешните работи и прокуратурата дооформят документите по следствието и на следващия ден ще бъде разгласен резултатът. Заловените се занимавали " с всичкото, което може да ви мине през акъла, съществени хора”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР