ГЕРБ и Продължаваме промяната винаги са били заедно един до

...
ГЕРБ и Продължаваме промяната винаги са били заедно един до
Коментари Харесай

Костадинов: ГЕРБ и ПП винаги са били заедно, този парламент се изчерпа морално и управленски

" ГЕРБ и " Продължаваме промяната " постоянно са били дружно един до различен. Това не предстои на коментар и се вижда ясно от гласуванията в НС”. Това сподели водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов по време на брифинг на партията, съобщи Нова тв.

" С изказването си преди няколко дни Бойко Борисов, който сподели, че партията може да работи с партии, които споделят едни и същи полезности с тях, дефинира една ясна раздалечителна линия сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ и „ Възраждане” от друга. Стана ясно и изрично, че всички приказки по наш адрес съставляват следващата доза зле скалъпена управническа агитация ", съобщи Костадинов.

" С днешното изказване на ръководителя на ГЕРБ, че те са подготвени да поддържат визията на Политическа партия във връзка с Северна Македония, че са подготвени да вдигнат ветото, всичко стана ясно. Многократно сме казвали и отново ще повторим – в българския парламент има 5 американски партии, 1 турска и 1 българска. Това, което сплотява другите 6 против нас, е простичкото следване на непознати национални ползи. По-важно е, че към този момент стартира да се оформя ново евроатлантическо мнозинство”, изясни той.

Лидерът на партията разясни, че от „ Възраждане " са изрично срещу повдигане на ветото над Северна Македония.

„ Този парламент се изчерпа морално и управленски”, заключи Костадинов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР