ГЕРБ и ПП се обявиха за герои след като спасиха

...
ГЕРБ и ПП се обявиха за герои след като спасиха
Коментари Харесай

Влакът на властта вече има ново име

ГЕРБ и Политическа партия се оповестиха за герои откакто избавиха фалстарта на 49-ия парламент Тихомълком от задните купета смениха регламента. Забравиха белота, вкараха ротативки
 

49-ият трен на властта съблюдава традицията и направи провал. Тръгна обратно, а не напред. Пътниците-депутати не успаха да изберат ръководител цели 7 дни, а влакови драми съпътстваха и Страстната, и Светлата седмица.
-->
Тръгвайки по стръмното надолнище, тренът на властта взе да набира рискова скорост поради неналичието на ватман. Пътниците от първите два вагона - на ГЕРБ и Политическа партия, внезапно скочиха от седалките и хукнаха да избавят ситуацията, да не се катурне. Зарязаха белота, не помниха кавгите.

Бутаха се до момента в който стигнат до машинното, само че след това заедно натиснаха спирачката. От внезапното придвижване обаче излязоха големи искри, които подпалиха влака. А на перона изпращачите напряко онемяха.

Добре, че началникът на влака - Борисов, е някогашен пожарникар, та ловко стартира да посипва джентълменска пяна върху мръсните сажди.

Получи се обаче непредвидена, само че рискова химическа реакция.
Трудната обстановка избави единственият учен по тематиката
във влака - Николай Денков. Борисов го хареса и предложи на управлението на втория вагон да го постави на първо време в купетата им, с цел да му е подръка, в случай че стане нова пакост.

По-късно събра шашардисаните пасажери. Опита се да ги убеди, че черният пушек от взривените електорални бормички в действителност е бял дим от решението за избор на нов шеф на влака - Росен Желязков. Избран бил от първите два вагона в най-тежкия миг, когато се подменяла най-важната част от машината на влака, с цел да тръгне още веднъж.

Желязков щял да дава отговор за организацията на трена през идващите 3 месеца, когато щяло да е най-трудно пътуването. След това неговото място щял да заеме заслужен, само че по-неопитен началник- Никола Минчев.
От третия вагон, на Възраждане, припомниха, че
техните 358 000 пасажери не са съгласни такива значими решения да се взимат на мрачно

- в машинното поделение. Освен това припомниха, че още не са разбрали накъде ще върви влакът. Асен Василев се сопна, че маршрутът е на запад, тъй като междинната дълготрайност на живота в Русия е по-ниска. Костадинов обаче му даде обещание до момента в който пътуват още из България, да му демонстрира всяко място, където живот въобще няма.

От четвъртия вагон - на Движение за права и свободи, пък предизвестиха, че поставеният нов чип е в действителност остарял и няма да издържи дълго.
Карадайъ напомни на първите два вагона, че бързата работа е позор за майстора
Както и че аматьорските осъществявания могат елементарно да докарат нова злополука.

Най-много кахъри за Борисов пристигнаха от аления вагон когато съобщи, че името на влака в това време е заменено на Парламентарните джентълмени. Нинова му напомни, че такива се возят единствено в западните влакове, а у нас пасажерите са най-вече от нейния електорат. Упрекна го, че ремонтира влака като джипката си, която обаче има единствено два реда седалки, а не 6 вагона. Накрая го поля със леден душ. Оказа се, че до момента в който спазаряваше постовете във влака с купетата на Политическа партия, по-задните вагони смениха регламента на игрите в трена.

Забраниха белота и внесеха изненадващо ротативки. Така, вместо да се карат и надцакват,
пасажерите към този момент ще търсят щастието си в Едноръките Бандити
Новината не беше призната с наслада от втория вагон на Политическа партия, тъй като стана ясно, че ротативките не одобряват криптовалути.

В очакване на дълго чаканото тръгване, героите - спасители на влака, взеха решение да се отбият във вагон-ресторанта. За положително въодушевление повикаха и най-хубавите музиканти на влака. Те насилствено се съгласиха, тъй като таман пишеха новите влакови сюжети.

Вместо църковни песнопения за Великден, от ресторанта се понесоха груби сватбарски претекстове. Те проглушиха ушите на всички пасажери и жалбите им стигнаха до управлението на президентската железница.

Радев свика на килимчето представители на всички вагони, с цел да ги предизвести, че в случай че не престават с шумните кавги и гръмките песни, ще ги смъкна всички от влака. Борисов му се примоли за още няколко дни, с цел да съберат с Политическа партия сили и още веднъж да се опитат да задвижат влака.

Вторият вагон обаче излезе от срещата с друга вест. Щели да честват с ГЕРБ Възкресението, само че повече дружно няма да бутат трена.

На връщане във влака, героите-спасители ги чакаше неприятна изненада. Във вагон ресторанта към този момент се бяха настанили от четвъртия вагон. Неусетно Великден бе отминал и пристигна ред на Байрама.

Камбаната на влака няма кой да бие, само че веселбата в купетата е безкрайна.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР