ГЕРБ и Обединените патриоти обявиха в Народното събрание, че са

...
ГЕРБ и Обединените патриоти обявиха в Народното събрание, че са
Коментари Харесай

ГЕРБ и патриотите обявиха, че са готови за проверки от прокуратурата

ГЕРБ и Обединените патриоти оповестиха в Народното събрание, че са подготвени за инспекции.Повод за изказването е, че основният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил инспекция на финансовия министър по сигнал, че живее в първокласен апартамент, възложен му безплатно от предприемач. Новината идва часове, откакто обвинител номер едно разгласи нощес в „ Шоуто на Слави” по Би Ти Ви, че такава инспекция ще има.

"Всеки един в България може да бъде проверяван на база постъпили сигнали и, когато инспекциите приключат, тогава е по-редно да бъдат коментирани ", акцентира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Идеолог съм на оградата, само че не и монтажник, не и регионален шеф. Областните шефове са тези, които подписват договорите с възлагане. Щом има втора експертиза, значи има защо”, означи Валери Симеонов, водач на НФСБ.

Българска социалистическа партия също взе отношение по тематиката. Те оповестиха, че са удовлетворени, тъй като сигналът за оградата е импортиран от депутатът от левицата Елена Йончева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР