ГЕРБ е единствената партия, която поема ясен ангажимент да стартира

...
ГЕРБ е единствената партия, която поема ясен ангажимент да стартира
Коментари Харесай

Стефан Шилев, ГЕРБ-СДС: Санирането на жилищните сгради трябв...

ГЕРБ е единствената партия, която поема явен ангажимент да започва още веднъж Националната стратегия за гратис саниране на жилищни здания при последващо ръководството след изборите, осигурявайки 1,2 млрд.лв. за тази цел. Това съобщи вторият в листата на ГЕРБ-СДС за народни представители от Пловдив доцент Стефан Шилев. Той добави, че в хода на предизборната акция жителите са показали огромен интерес от програмата за енергийна успеваемост на многофамилните здания, която има директен резултат върху бюджета на семействата, позволявайки всяко семейство да спести до 1500 лева годишно в следствие от неведнъж усъвършенстваната енергийна успеваемост. Това способства и за нарастване и на цената на самите жилищата. 

„ Тази стратегия, която беше спряна през предходната година би трябвало неотложно да се възвърне и да е изцяло безвъзмездна за хората. Ако програмата не бъде рестартирана до края на годината, България ще би трябвало да връща евросредства. Този път, с изключение на жилищните блокове ще може да се санират и еднофамилните къщи. Ние знаем по какъв начин да я осъществяваме и ще го създадем гратис за хората ”, безапелационен е доцент Шилев.

Коалиция ГЕРБ-СДС изготви стратегия за ръководство „ България след рецесиите – проект за възобновяване “ с най-важните цели във всяка една област на публичното развиване и стопанската система с съществена цел превъзмогване на основаните от ръководството на ПП-БСП-ДБ-ИТН рецесии, възстановяване на качеството на живот на хората, стимулиране на икономическото развиване и вложенията. Важна част от тази стратегия е бранш околна среда – посредством вложения в зелени и енергоспестяващи технологии, за  да оставим след себе си чиста и удобна среда за живот на нашите деца. 

„ Друг значим метод за това е облекчение на административната тежест при капиталови планове за създаване на съоръжения от ВЕИ. Това ще стане с продължение на измененията в нормативната уредба. Всяка постройка над 250 кв.м. би трябвало да има фотоволтаична апаратура, включително жилищни здания, университети, лечебни заведения, учебни заведения и така нататък Това важи с особена мощ и за промишлените обекти и задграничните вложения и ще докара до доста понижаване на разноските и доста по-голяма самостоятелност на бюджетите от измененията в цените на енергоносителите. В допълнение, персоналното ми мнение е, че земеделската земя е скъпа и би трябвало да се създадат старания за нейното опазване като такава ”, сподели още претендентът за депутат от Пловдив. 

ГЕРБ-СДС беше обединението, която предложи работещо решение за високите цени на тока и това е единствената настояща антиинфлационна мярка. 

Чист въздух с смяна вида на отопление и въвеждане на по-чист превоз, екологосъобразно ръководство на отпадъците, зелена и чиста градска среда, с цел да оставим чиста околна среда на децата ни! Ако желаете това да се случи, на 2-ри октомври гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 24 в бюлетината, прикани доцент Стефан Шилев.

 

Доц. доктор Стефан Шилев е на 48 година От 1998 година е учител в Аграрен университет – Пловдив (дисциплини: Микробиология, Екология на микроорганизмите, Управление на отпадъците, Технологии за преправка на твърди отпадъци). През 2003 година пази дисертация по Микробиология в Университета на гр. Кордоба, Испания.

Той е районен специалист към Европейската федерация по биотехнологии и координатор на български и интернационалните научни планове.

Бил е шеф на дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците “ в община Пловдив (2012-2014), шеф на РИОСВ-Пловдив (2015-2020) и Председател на Общото заседание на Аграрен университет.

Официален преводач по испански език към Министерство на външните работи. Женен с две деца. Народен представител в 47-то Народно заседание.

 

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР