Георгиев заяви, че е “изненадан от твърденията на служебния регионален

...
Георгиев заяви, че е “изненадан от твърденията на служебния регионален
Коментари Харесай

Председателят на СОС уверява, че нито лев не е платен за калпавия ремонт на жълтите павета

Георгиев съобщи, че е “изненадан ” от изказванията на служебния районен министър арх. Иван Шишков, който уточни, че виновност има и Столичната община. Преди да влезе в изпълнителната власт, Шишков бе основен проектант на регион “Триадица ”. Шишков подаде оставка след случая, при който младо момче почина от токов удар, откакто стъпи на шахта на централен бул. в София. 

 

“МРРБ е задължено да прави инспекция, когато има изпълнено строителство и Следствен отдел към окръжна прокуратура би трябвало да си изиска парите. В случая се намесихме отвън рамките на тези общоприети връзки, тъй като беше в интерес на обществото. След инспекцията сме поискали да има цялостен разбор. Очевидно ще се наложи да увеличим периода в границите на 6 месеца, уточни Шишков.

 

“Много съм сюрпризиран от това изказване, изключително от представител на държавна институция. Колегата знае доста добре, че, както и той разпорежда на строителни компании, в действителност те носят отговорност за това. Фирмата не се оправя добре “, разяснява Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР