Георгиев не се бави и веднага започва да действа. Миналия

...
Георгиев не се бави и веднага започва да действа. Миналия
Коментари Харесай

Ще тръгне ли Благо Джизъса по порочния път на „Хелп Карма“?

Георгиев не се бави и незабавно стартира да работи. Миналия уикенд Джизъса събра участници от риалити формати и десетки звезди на проведен от него благотворителен мач. Освен да закупят билети, десетките фенове, участници и почитатели имаха опцията да създадат и спомагателни дарения.

 

Те постъпват по сметките на фондацията. Събраните средства ще се употребяват в поддръжка на деца в неравностойно състояние, разгласи Георгиев, който се закани да провежда още по-мащабно събитие идващите месеци.

 

На пръв взор желанията на Благой да употребява своята известност, с цел да оказва помощ на хлапета в неволя, наподобяват извънредно благородни. Недоброжелатели  обаче подозират, че зад положителните планове на Джизъса може да се крие и метод да си обезпечи прехрана, надалеч от алчните лихвари, на които съгласно осведомени дължи големи суми.

 

Колкото и да ни се желае това да са грозни клюки от завистници, учредения за сходни съмнения не липсват към регистрацията на фондация „ Благо-Дарност 7 “. Интересно е, че Георгиев е избрал да записва фондацията си в частна изгода, а не в социална, каквато е всеобщата процедура в целия свят.

Макар и на пръв взор дребна, разликата е извънредно основна, изясняват адвокати. Законът дава надалеч по-големи привилегии на сдруженията в социална изгода. Освен, че всички събрани пари са освободени от налози, облекчения има и за донорите.

Зложелателите на Георгиев подозират, че ще приложи неприятната скица на „ Хелп Карма “. Факт е, че Джизъса надалеч не е в цветущо финансово положение. Само месец след спечелването на премията от „ Сървайвър “, от тези пари няма и помен.

 

Запознати разкриват, че задълженията му към финансова къща надалеч не са единствените. Ако се има вяра на слуховете поради пристрастеността му към хазарта и кръчмарските запои, той дължи над 1 млн. лева, а в това време не може да се похвали с кой знае какви приходи, че да е в положение да се разплати.

Източник: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР