Георги Сеганов продължава вече близо две седмици да е без

...
Георги Сеганов продължава вече близо две седмици да е без
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Все още съм без обоняние

Георги Сеганов продължава към този момент близо две седмици да е без подушване. Разпределителят на националния ни тим се снабди с един от признаците за ковид на 8 юли, след което се оказа, че е инфектиран с COVID-19.
 Георги Сеганов с Covid-19, пробите на останалите национали са негативни
Той продължава да е подложен под карантина, а положителната вест е, че нито един от съотборниците му в представителния ни отбор не даде положителна проба за вируса. Докато трикольорите не престават подготовка под наставленията на Силвано Пранди обаче, Сеганов остава изолиран.


" Няма смяна в положението ми. Продължавам да съм без подушване, като лекарите ме предизвестиха, че това може да продължи още десетина дни. Важното е, че нямам никакви други признаци. Чувствам се добре, само че, почтено казано, е много скучно. Добре че има интернет, тъй като в противоположен случай нямаше да имам какво доста да върша. Съотборниците ми ме ревизират понякога, повеждам независима подготовка, упражнявам и броя дните, когато ще дам негативен тест ", показа за " Тема Спорт " Сеганов.
 Любо Ганев за Сеганов: Постъпи непрофесионално и безконтролно 27-годишният национал би трябвало да направи проба за COVID-19 в четвъртък. При състояние че тя е негативна, той ще се подложи на още една в събота. " Ако и тя е отрицателна, тогава ще мога да се върна към естествения живот. На този стадий към момента не знам дали ще се причисля към лагера на тима. Това е нещо, което ще го разясняваме с треньорския щаб, когато дам негативната проба. Ще забележим какво ще вършим ", сподели още Сеганов. Разпределителят се завръща от есента в Италия, където подписа контракт с локалния Латина. През последния сезон той бе част от турския Халкбанк Анкара.

Хари ЛАТИФЯН, " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР