Георги Костадинов и Елена Кокорска от Гласът на България си

...
Георги Костадинов и Елена Кокорска от Гласът на България си
Коментари Харесай

Георги и Елена от "Гласът на България" си пожелават семейството им да се увеличи

Георги Костадинов и Елена Кокорска от " Гласът на България " си пожелават за Коледа здраве, шанс и още неща, за които да се борят. " Да станем повече! " -

Таксиметровият водач, в чийто глас България се влюби, и половинката му бяха посетители на Петя Дикова в " Тази неделя ".

" Успях да вляза в една друга картина, която имам за себе си. Промених се. Успях да надградя това, което желаех да покажа на хората " - показа Георги за присъединяване си в " Гласът на България ".



Елена споделя, че извънредно доста се е вълнувала за неговото присъединяване.

" Още през цялото време желаех да взе участие там, да му се случи това нещо, с цел да види, че е добър артист и че хората ще го оценят. Това беше моята фантазия, тъй че и аз я сбъднах. " - описа тя.



Георги се класира на второ място в Гласът на България. Споделя, че с присъединяване си е спечелил доста другари. Именно по тази причина смята, че всички са печеливши.

След края на формата Георги се връща на работата си като таксиметров водач. Често му се случва клиенти да желаят да се снимат с него и да пеят дружно. Но има и преживелица, при която избавя живота на 7-годишно дете.

" Не е за описване, тъй като е доста страшна. Хората не могат да си показват какво е един човек, който се бори за живота си, и то дете, да ти влезе в таксито. Братчето му го постави на задната седалка, а той не можеше да диша. Майката беше изпаднала в нервност, братчето реве... И ти би трябвало да действаш... газ, газ... няма червени и зелени светофари, избираш най-близката болница и това е. " - спомня си той напрегнатата обстановка

Към момента Георги приготвя нови музикални планове, а Елена работи по обща ария с Белослава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР