Георги Колеолов страда от онкологично заболяване и е на болнично

...
Георги Колеолов страда от онкологично заболяване и е на болнично
Коментари Харесай

Русенец, борещ се с тежко заболяване, получи отказ за лечение в чужбина

Георги Колеолов страда от онкологично заболяване и е на болнично лекуване в Турция, за което средствата привършват

НЗОК е отказала да отпусне средства за финансиране на лекуването на Георги, разгласи брачната половинка му Корнелия Романова - Колеолова. В момента той се намира на скъпоструваща терапия в Турция, която поддържа положението му устойчиво.

Заради отхвърли на страната да отпусне средства за животоспасяващото лекуване, Корнелия Колеолова показа горестни думи, само че и вяра, че и този път фамилията ще се оправи и ще има шанса да продължи тежката борба с рака.

" И по този начин. В душата ми се борят тъга, обезсърчение, гняв и жадност за отмъщение.

Днес публично българската страна в лицето на някакви чиновничета от НЗОК обърна тил на мен, на Гошо и на фамилията ни. Кандидатствахме за разпределяне на средства за финансиране на лекуването на Георги в Турция и през днешния ден пристигна отговорът. По-точно присъдата.

Под предтекст, че без да пита сме почнали лекуване в Турция, без да се допитаме до способените органи и лекари, ни бе отказано финансиране. Защото такова можело въпреки и с други лекарства да протича и в България. Същите лекари, които преди 10 месеца ни тръшкаха вратите под носа, тъй като нямаше какво към този момент да вземат от нас, същите, които ни посъветваха великодушно, да оставим Георги на палеативни грижи и предвидиха, че му остават най-вече 10-15 дни живот.

Ние се осланяхме на тази наша страна и на нейните лекари. И сляпо вярвахме на всичко, което ни споделяха. И когато се оказа, че лекуване има, само че не в България и желаеме помощ за финансирането му, страната и въпросните лекари- именити, виртуози, се вършат на афектирани.

Отказаха ми подпомагане да прегледат документите и проучванията от Турция, които демонстрират подобрението на положението на Гошо.

Изказаха подозрение, че са подправени?!!!, Личеше ядът им, че той е още жив, на инат на техните прогнози. Един русенски експерт ме отпрати от кабинета си, откакто в началото ми даде обещание да изготви мнение, с думите, че би трябвало да си намеря на някого да платя за " вярно " мнение.

И усмихвайки се ми сподели:, " Той (съпругът ми), няма да живее. Няма да го бъде. Ще почине, ще видите! Ако не в този момент то след година, две. "... Най-големият грях е, да се опиташ да смачкаш и да стъпчеш вярата и вярата.

Ако не бях ревностна християнка, бих ги прокълнала с най-страшната клетва и лекарите, които касираха заболяването на Гошо до момента в който можеха, а след това бездушно ни споделиха да вършим проекти за бъдещето без него и изгубиха интерес към проблема, и служителите, които икономисаха на страната 100 000 евро за един неперспекривен 45-годишен мъж, татко и брачен партньор на някакви си там.

Сама съм, хора! Сама в борбата за живота на моя обичан човек, за живота на децата ни.

Та ние сме плащали тук осигуровките и налозите, работили сме целия си живот до момента за тази страна! Не мога да приема, че тя ни обърна тил. Знам, че това са обособени хора (личности?!)...

Ако сте стигнали дотук, вслушайте се в апела на една обезсърчена жена, майка и брачна половинка и в случай че можете помогнете! За да е жив сега Гошо, с цел да продължава битката с рака, заслугата е на всеки един от Вас, които превеждахте пари, които споделяхте постовете ми със вик за помощ.

Ако имате сили да продължите, ще имам и аз.

Дарителската сметка в същата:

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка

/Юробанк България АД/

BPBIBGSF

BG84BPBI79214040909702 "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР