Георги Иванов - син на депутата Лъчезар Иванов, направи първи

...
Георги Иванов - син на депутата Лъчезар Иванов, направи първи
Коментари Харесай

Синът на депутата Лъчезар Иванов: Биха ме, искаха да лъжесвидетелствам срещу Кристиан

 Георги Иванов - наследник на депутата Лъчезар Иванов, направи първи коментар на злополуката, при която почина Милен Цветков. 24-годишният мъж е един от двамата спътници на Кристиан Николов, когато караният от него джипът отнася с висока скорост спрялата на светофара кола на журналиста.

" Искаха да подписвам показания против Кристиан, които е мой другар. Показания, които са лъжесвидетелства. Приложиха ми физически тормоз. Аз няма по какъв начин да споделям неща, които не съм видял. Аз непринудено съм се явил в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да оказа помощ ", съобщи пред bTV Георги Иванов и добави:  " Искат да го обвиня във взимане на опиати и всички тези нелепости, които се изписаха ".

Той беше арестуван в полицията за 24 часа, откакто е избягал от мястото на случая. Ден по-късно се предава в полицията. Казва, че не помни нищо от съдбовния удар.

" В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си припомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, тъй като си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми ", описа още Георги.

Срещу него и другия сателит на Кристиан в колата - Симона Цанкова, проверяващите са събрали данни за осъществено и от тях закононарушение - затаяване на истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР