Георги и Теодор Йомови са се сбили с двамата мъже,

...
Георги и Теодор Йомови са се сбили с двамата мъже,
Коментари Харесай

Йомови се сбили на бензиностанция преди баща им да дойде с пистолет?

Георги и Теодор Йомови са се сбили с двамата мъже, които татко им простреля в нощта на 16 май 2022 година Или това най-малко е една от водещите версии за криминалистите, които се пробват да разнищят случая към футболиста на ЦСКА и фамилията му, по информация на „ Телеграф “, представена от БНР.

Смята се, че сред двамата братя и М. Вълчев и И. Петров е зародила кавга на паркинга на столичната бензиностанция край „ Околовръстното шосе “, като Йомови останали пострадали от размяната на удари. Теодор по-късно звъни на татко си, а Цецко Йомов идва на мястото с револвер и стартира да стреля в краката на съперниците на своите синове.

Георги в началото твърдеше, че не е взел участие в разправията, само че по-късно от Столична дирекция на вътрешните работи потвърждават, че това е неистина и той даже бе разпитан по случая.

В следствие бащата бива арестуван за по-дълъг интервал, макар пледирането на юриста му, че е стрелял при неизбежна самозащита. И тази версия обаче бе опровергана от обвиняването.

На мястото е участвала и фолк певицата Ариа, която е пътувала за работа с гаджето си, само че скоро след изявленията в медиите тя пожела името ѝ да не бъде замесвано в абсурда, макар една от версиите, че е била обект на обиди от страна на М. Вълчев и И. Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР