Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и водач на

...
Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и водач на
Коментари Харесай

Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и водач на листата, аз ще съм втори


Георги Георгиев, СОС: Антон Хекимян ще е и лидер на листата, аз ще съм втори. Досегашният ръководител на Столичния общински съвет Георги Георгиев разгласи, че претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян ще е и лидер на листата, а той ще бъде втори.

„ Антон Хекимян ще води нашата листа, аз ще съм втори след него, а след мен е Любомир Минчев. Съчетаваме друг профил и хора с разнообразни специалности “, добави той.

Георгиев приказва и за повода неговото име да бе спрягано за кмет на столицата, като изясни това с „ дейната ми работа “.

„ Причината да бъде спрягано моето име за кмет на София е моята интензивност. В естествените общества, когато човек работи, той получава самопризнание. Така че да не провокираме ниски пристрастености у съперниците. Интриги при нас няма, екипът е стоманен и дружно ще победим “, това сподели Георги Георгиев.

След като от ГЕРБ оповестиха, че Антон Хекимян е техният претендент за кмет на столицата, той сподели, че първото нещо, което ще направи, в случай че стане кмет на София, е да инспектира всички поправки в столицата и ще сложи като акцент образованието.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР