Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора.

...
Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора.
Коментари Харесай

Адвокатът на Дебора: Това, че не е намерено ДНК, не води до оневиняването на Георгиев

Георги Георгиев остава в ареста за жестокото нахлуване над Дебора. Това реши съдът в Стара Загора. След 8 часа съвещание, прекъсвано от прекъсване на тока в правосъдната палата в Стара Загора, съдът не почете настояването отбраната на Георгиев, която изненадващо разгласи, че той въобще не е участвал на мястото на престъплението, като се базира на ДНК експертиза.

„ Дали има или няма ДНК, дали отпечатъкът е на Георгиев, или не, са елементи, които би трябвало да бъдат обсъждани в общия подтекст на събраните доказателства ”, съобщи Димитър Киров, юрист на потърпевшата Дебора.

" Това, че не е открито ДНК, не води до оневиняването му, безапелационен е той. По думите му е имало голям брой пропуски в следствието: „ Множество доказателства не са събрани в точния момент, само че това не значи, че няма такива, които изрично да сочат, че той е отговорен ”.

„ Това обаче е дало опция на обвинения да прикрие своите следи и надлежно на отбраната му да се опита въз основата на тези елементи да го оневини ”, посочи Киров.

" За страдание е реалност, че първоначално проверяващите не са си свършили добре работата. Руши се един от главните стълбове на демокрацията, а точно правосъдната власт ", безапелационна е отбраната на потърпевшата.

Киров добави: " Съберете обособените детайли, обособените обстоятелства, ще видите по какъв начин се оформя една цялостна картина, в която ясно се вижда кой е причинителят на действието ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР