Георги Блажев и годеницата му Ива Папазова съвсем скоро ще

...
Георги Блажев и годеницата му Ива Папазова съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Ето как Гала присъства на раждането на детето на Георги Блажев

Георги Блажев и годеницата му Ива Папазова напълно скоро ще приветстват своята рожба на бял свят, а в това време потвърждават, че не са изгубили възприятието си за комизъм даже в този по този начин значим и под напрежение миг.

Блажев показа видео в Instagram от болничното заведение, където сега ражда неговата половинка . Панелистът на Гала е компактно до своята обичана и я държи в положително въодушевление, само че в съкровения момент при тях се появи и самата Гала!

Е, не физически, несъмнено, само че под формата на позвъняване по телефона.

На видеото се вижда по какъв начин Блажев приказва по телефона с Гала, която му споделя коя зодия ще бъде бебето според от часа, в който се роди. 

" Когато и да роди, Луната ѝ е във Водолей, което е прелестно! ", споделя Гала в умозаключение, с което може би разкрива и пола на бебчето - момиче!

Ето го и самото занимателно видео:
                             

Георги и Ива споделиха, че ще стават родители през юни тази година. Тогава двамата качиха фрагменти от екскурзия в Дисниленд в Париж, на които  виждаме по какъв начин е прегърнал наедрялото коремче на приятелката си.  На лицето на Ива е грейнала необятна усмивка до момента в който той я целува. 

" Още повече за обичане "  – написа тогава Блажев към сантименталните фрагменти, които разкриха щастието на двойката. 
                             

Вижте ТУК фотоси от приказната любовна история на Георги и Ива:
 Влюбени и щастливи: Геогри Блажев и Ива Папазова  Влюбени и щастливи: Геогри Блажев и Ива Папазова  Влюбени и щастливи: Геогри Блажев и Ива Папазова  Влюбени и щастливи: Геогри Блажев и Ива Папазова
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР