Генка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала резервен вариант

...
Генка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала резервен вариант
Коментари Харесай

Любо Нейков спасява бившата си любима от финансов колапс

 Генка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала авариен вид да подсигури финансовото си богатство. Журналистката щяла да потърси помощ от някогашния си обичан Любо Нейков, който нееднократно я е спасявал в моменти на безработица.

Въпреки че двамата преустановиха интимните си връзки преди близо 10 години, продължавали да поддържат връзка и разчитали другарски един на различен. Комикът за следващ път бил подготвен да подаде ръка на тогавашната си тръпка, която преди време взе под крилото си и включи в реализирането на рисковото риалити " Сървайвър “. Когато дружно със съратника си Евтим Милошев получиха правата за шоуто от Слави Трифонов, Генка внезапно се оказа в екипа, въпреки работата по плана да е радикално друга от проверяващата публицистика, която Шикерова твърди, че е нейната буря.

Така тя прибираше съществени суми от джоба на някогашния си обичан Нейков, до момента в който пребиваваше дружно с него по екзотични острови. И в този момент Любо бил подготвен да я включи в някой негов план, въпреки да рискувал брачната половинка му да се почувства още веднъж унизена, написа Ретро.

Припомняме, че Генка и артистът бяха близки до 2010 година, когато тя го напусна поради нежеланието му да се разведе със законната си половинка, с която са съвсем адашки. Официалната жена на Нейков се споделя Гинка. За да отвлече вниманието от извънбрачната им връзка след раздялата, Шикерова незабавно сви гнездо с сегашния си мъж Неделчо и роди от него две дъщери. Години след разлъката им с Любо той с половин уста проговори по тематиката в свое изявление.

" Имам една огромна обич, да, и тя беше извънбрачна. Чувства, усеща... само че разсъдъкът надви. Сега с това момиче се засичаме на работното ми място и е малко мъчно “, призна тогава шефът на " Комиците “. Припомняме, че преди да се влее в редица на Нова телевизия, Генка гравитираше повече от 15 години в Би Ти Ви. По въпроса за Нейков журналистката постоянно е пазела безмълвие. Неотдавна обаче призна, че Любо е " нейната циганка, която постоянно я хвали “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР