Генералният спонсор на Левски - Palms Bet за пореден път

...
Генералният спонсор на Левски - Palms Bet за пореден път
Коментари Харесай

Palms Bet отново помогна на Левски в труден финансов период

Генералният спонсор на Левски - Palms Bet за следващ път е оказал помощ на столичния гранд в сложен за него финансов интервал. От компанията авансираха Левски като преведоха 377 хиляди лв. по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното заплащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на публични дуели и доходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово състояние на клуба, оповестиха от формалния уебсайт на " сините ".
 Стоилов отсече: Левски няма да разпродава играчи си, градим тим хегемон
Стоилов отсече: Левски няма да разпродава играчи си, градим тим хегемон

" Сираков е раздразнителен "

" Ръководството на Левски и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят на генералния спонсор Palms Bet, който още веднъж оказа помощ на клуба в сложен финансов интервал.

Групата компании Palms Bet за следващ път авансираха " ПФК Левски " като преведоха 377 хиляди лв. по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното заплащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на публични дуели и доходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово състояние на клуба.

Както и през месец декември 2022 година, когато генералният спонсор преведе предплатено 330 хиляди лв. с цел да може клубът да обезпечи в точния момент заплатите преди коледните и новогодишните празници, по този начин и в този момент клубът съумя да покрие заплатите си с помощта на своевременната поддръжка на спонсора.

С това Palms Bet още веднъж потвърждава своята безрезервна поддръжка към " ПФК Левски " освен като спонсор, само че и като същински другар, на който може да се разчита постоянно в сложни моменти ", написаха от Левски.
 Левски ще приключи прехвърлянето на Роналдо благодарение на Palms Bet
Левски ще приключи прехвърлянето на Роналдо благодарение на Palms Bet

Бразилецът бе притеглен в края на юни 2022 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР