Генералният щаб на Въоръжените сили на Украйна публикува , показващо

...
Генералният щаб на Въоръжените сили на Украйна публикува , показващо
Коментари Харесай

Украйна публикува видео как унищожава руски танк на фона на Crazy frog

Генералният щаб на Въоръжените сили на Украйна разгласява, показващо унищожаването на съветски танкове, като на декор тече песента "Crazy Frog " (Лудата жаба) на „ Axel F “ .

В описанието на видеото е написано: "Окупаторите не престават да умират в безславната си и безцелна война. Да победим дружно! "



"Легендите бяха правилни. Третата международна война в действителност ще бъде война с миймове (бел.ред. смешни картинки или видеоклипове в интернет). " , написа в един от мненията под видеото.

През 2005г. песента "Crazy Frog " стана международно известна, като беше и третият най-продаван сингъл във Англия за същата година.

Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна следи оперативното ръководство на въоръжените сили към Министерството на защитата на Украйна.

Началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна се назначава от президента на Украйна, който е висш главнокомандващ на въоръжените сили. На 28 март 2020 година беше въведена нова служба главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна, отделена от началника на Генералния щаб. Настоящият шеф на Генералния щаб е Серхий Шаптала, а главнокомандващ стана Валерий Залужний.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР