Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призова да се даде

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг призова да се даде
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО призова да се даде на Украйна това, от което има нужда

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг прикани да се даде на Украйна това, от което има потребност, с цел да завоюва войната. В тирада във втория ден от Мюнхенската конференция по сигурността Столтенберг дефинира като максимален риск от всички Путин да завоюва войната.

Той предизвести, че в случай че това стане, ще бъде отправено обръщение до други властнически водачи по света, че и те могат да употребяват мощ, с цел да получат, каквото желаят.

Европейският съюз обмисля сключването на предварителни контракти с военната промишленост за ускорение производството на муниции и техника, съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен на Мюнхенската конференция по сигурността. Тя съпостави обстановката с договорите, които бяха подписани за коронавирус вакси

Искаме да финансираме производството на боеприпаси за Украйна, тъй като тя в действителност има потребност от тях, акцентира Фон дер Лайен.

" Смятам, че е време в действителност да бъде ускорено и увеличено производството на стандартизирани артикули, от които Украйна мощно се нуждае, да вземем за пример общоприетите муниции. Не разполагаме с месеци и години за попълване на запасите и приготовление на доставки за Украйна. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР