Генералният прокурор Мерик Гарланд предупреждава в петък, че САЩ са

...
Генералният прокурор Мерик Гарланд предупреждава в петък, че САЩ са
Коментари Харесай

Гарланд казва, че САЩ са свидетели на „дълбоко смущаващ скок в заплахите“ срещу държавните служители

Генералният прокурор Мерик Гарланд предизвестява в петък, че Съединени американски щати са „ очевидци на надълбоко объркващ скок в заканите против тези, които служат на обществото ”, до момента в който страната продължава да се бори с „ бича на насилствените закононарушения ”.

Гарланд приказва във Вашингтон, окръг Колумбия, когато събра водачи от правоприлагащите съставни елементи на Министерството на правораздаването – в това число ФБР, ATF, DEA и Службата на маршалите на Съединени американски щати – с цел да обсъдят битката с тежките закононарушения и наказателното гонене и въздържане на тези, които незаконно заплашват държавните чиновници.

„ Насилствената престъпност не е просто опасност за физическата сигурност на хората, тя е опасност за способността им да живеят свободно в всекидневието си. Насилствената престъпност изолира хората и общностите. Тя задълбочава пукнатините в нашия публичен живот, и когато не се обърне внимание, може да подкопае доверието на хората в държавното управление и един в различен “, сподели Гарланд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР