Генералният прокурор Мерик Гарланд посети прокуратурата на САЩ в Ню

...
Генералният прокурор Мерик Гарланд посети прокуратурата на САЩ в Ню
Коментари Харесай

Главният прокурор Гарланд изразява „надежда“ Хамас да освободи повече американски заложници „през следващите дни“

Генералният прокурор Мерик Гарланд посети прокуратурата на Съединени американски щати в Ню Йорк в понеделник, когато показа къси обществени забележки по отношение на ролята на неговия офис в обезпечаването на безвредното завръщане на американските заложници, държани от Хамас в Газа.

По време на визитата си Гарланд се срещна с прокурора на Съединени американски щати Деймиън Уилямс, както и с други федерални, държавни и локални ръководители на правоприлагащите органи, с цел да обсъдят проблемите в своята общественост. Посещението е част от проекта на основния прокурор да посети други прокуратури на Съединени американски щати в цялата страна.

„ Въпреки че този тип срещи сред Министерството на правораздаването и нашите сътрудници от правоприлагащите органи постоянно са значими, актуалната среда на световна опасност прави това изключително незабавно ", стартира забележките си Гарланд.

" През последните няколко дни над 40 заложници, които бяха отвлечени от Хамас на 7 октомври, бяха освободени. Сред тях беше Авигейл Идан, 4- годишен американ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР